Niille teistä, jotka etsivät täydellisiä pelejä, jotka sopivat yhteen rakkauteesi purjehdusta kohtaan ja mahdollisuuden pitää hauskaa ansaitsemalla voittoja, meillä on vastaus. Nämä ovat joitakin online-kolikkopeleistä, joita on saatavilla Pikakasino-suomi.net -sivustolla, joiden kanssa purjehtia pois kotona ollessasi.

Jolly Roger

Esitelty kuva 4 Kolikkopelia Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi Jolly Roger - 4 Kolikkopeliä Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi

Jos olet purjehtija kuten me, jotka joskus nauttivat merirosvojen lailla puhumisesta jakaen samalla muutaman juoman purjeveneissämme, arvostat tätä 5-rullaista kolikkopeliä. Se sijoittuu uponneeseen merirosvolaivaan, ja symboleina on kalloja, aarrearkkuja ja muita aiheeseen liittyviä kuvia. Saat 10 voittolinjaa, 10000 kolikon jättipotin, bonuspelin ja upean ilmaiskierrosominaisuuden.

Vikings

Esitelty kuva 4 Kolikkopelia Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi Vikings - 4 Kolikkopeliä Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi

Tunnettuina aikansa parhaina purjehtijoina, viikingit inspiroivat TV-sarjaan, ja tämä inspiroi NetEntiä luomaan siihen perustuvan kolikkopelin. Peli on täynnä symboleja, joita esittävät sarjaan liittyvät kuvat, erityisominaisuuksia kuten Raid Spins ja Shield Wall, ja 243 voittolinjaa. Lisäksi voit osallistua joihinkin viikinkitaisteluihin voittaaksesi palkintoja.

Vikings tulee vaikuttavien grafiikoiden ja animaatioiden avulla, jotka vievät sinut sinne ankaraan aikaan, jolloin viikingit elivät ja purjehtivat merien yli taisteluissaan selviytyäkseen.

Eye of the Kraken

Esitelty kuva 4 Kolikkopelia Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi Eye of the Kraken - 4 Kolikkopeliä Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi

Harvat myyttisistä olennoista ovat olleet yhtä pelattuja ja tunnettuja merimiesten keskuudessa kuin Kraken, ja Play’n Go päätti tarjoilla meille kaiken tälle pedolle omistetulla kolikkopelillä.  Kaikki pelin symbolit ja kuvat tulevat teräväpiirtona, ja meren syvyydet ovat taustana kolmelle rullalle, joita sinun täytyy pyörittää.

Merimies ja kapteeni ovat symbolien joukossa, mutta löydät myös harppuunan, kompassin ja bonussymbolina torpedo. Itse Krakenin Silmä on erityinen symboli, jonka saat ilmaiskierrosten aikana, ja Scatter-symbolina toimii aarrearkku.  

Pirate on the Edge

Esitelty kuva 4 Kolikkopelia Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi Pirate on the Edge - 4 Kolikkopeliä Jolla Purjehtia Pois Kotona Ollessasi

Toisen upean merirosvo kolikkopelin, joka vie sinut purjehtimaan kotoa käsin, sinulle tuo Skywind Group, viidellä rullalla taka-alalla olevan merirosvolaivan päällä. Peliä pelatessasi voit nauttia upeista animaatioista, erikoistehosteista ja kaiken kaikkiaan uskomattomista grafiikoista, jotka tekevät kokemuksesta niin paljon paremman.

Vaikka tarjolla ei ole kiinteitä voittolinjoja, voit nauttia erikoisominaisuuksista, kuten ilmaiskierrokset, jotka aktivoituvat sen jälkeen, kun lippu on nostettu ylös. Jotakin, mikä saa meidät rakastamaan tätä peliä, on se, että se on kerroin kolikkopeli ja sellaisia on vaikea löytää. Kokeile joitakin näistä kolikkopeleistä seuraavan kerran kun olet tylsistyneenä kotona tai lounastauolla, kaivaten venettäsi, merta ja kilpailujen jännitystä. Teemat vievät sinut purjehtimaan missä tahansa oletkaan sillä hetkellä, ja niissä kaikissa on erinomainen mahdollisuus ansaita rahaa pyöräyttämällä.