Lehtemme

Kun selaat Melges 24-sivustoa, löydät kaiken mitä haluat tietää purjeveneistä purjevenekilpailuista ja muista tapahtumista, sekä muutamia muita siihen liittyviä helmiä. Jos olet yleisesti kiinnostunut urheiluvene aktiviteeteista, voit löytää lehdestä myös joitakin artikkeleita siitä.

Me olemme ryhmä suomalaisia, joita johtaa Tero Koskela, ja me kaikki rakastamme purjevenetapahtumia, joita järjestetään ympäri maailmaa joka vuosi. Jokaisella saamallamme lomalla voimme koota varusteemme ja suunnata veneillämme merelle muutamaksi viikoksi aurinkoa, purjehdusta, hauskanpitoa ja rentoutumista.

Tämä aikakauslehti luotiin alun perin vain jakamaan henkilökohtaisia kokemuksiamme veneistä ja merestä, kuinka me saimme kaiken toimintaa sekä joitakin kilpailuvinkkejä. Vaikka tämä oli aluksi ihan ok, kävi selväksi, että voimme tehdä jotakin vakavampaa ja siksi muutimme sen muodolliseksi digitaaliseksi lehdeksi tilauksineen ja kaikkineen.

Esitelty kuva Lehtemme Melges 24 - Lehtemme

Toivomme jokaisen artikkelin viihdyttävän ja antavan tietoa ympäri maailmaa oleville ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita aiheesta, josta me olemme intohimoisesti kiinnostuneita. Suurin osa lukijoistamme joko päätyi purjehduksen pariin lehtemme mielenkiintoisten kertomusten ansiosta tai törmäsivät siihen etsiessään verkkosivustoa, josta lukea intohimostaan.

Me pyrimme vastaamaan lukijoidemme vaatimuksiin pitämällä lehden ajan tasalla uusimmista tiedoista, kilpailuista ja tapahtumista, joita kukaan ei halua missata. Vinkit ja arvostelut ovat kenties arvokkain työkalumme uusien tulokkaiden saamiseksi tämän upean urheilulajin pariin, koska he ovat kertoneet meille, että ne niistä on kaikkein eniten apua.

Melges 24 -sivustoa ruokkivat edelleen henkilökohtaiset kokemuksemme ja ne, joita lukijamme välittävät meille, koska meillä ei ole aikomustakaan lopettaa lehteä. Me toivomme tulevamme ykköslehdeksi niille suomalaisille, jotka jakavat rakkautemme purjeveneisiin.