Three Bridge Fiasco on yksi maailman suurimmista regatoista, ja jokainen purjevene kilpailija haluaa mennä sinne ja antaa parhaan yrityksensä ja voittaa kilpailun. Vaikka kyseessä on suosittu tapahtuma, aloittelijat eivät tiedä siitä paljonkaan, joten kerromme hieman kilpailusta ja siitä, mitä voit siitä oppia.

Miksi tällainen Nimi?

Kilpailun nimi tulee siitä, että radan varrella on kolme merkkiä, joiden nimet ovat Treasure Island, Red Rock, ja Blackballer Buoy. Maalilinjan ja lähtöviivan voi ylittää haluamassaan suunnassa, ja tämä tekee kilpailusta hieman pelottavan, koska et todellakaan tiedä, oletko edellä vai perässä.

Arvaamattoman Haastavan Hauska

Esitelty kuva Mika on Three Bridge Fiasco Arvaamattoman Haastavan Hauska - Mikä on Three Bridge Fiasco?

Kilpailun villi luonne ja elementtien vaikutus siihen tekevät siitä arvaamattoman tapahtuman, jossa on monia odottamattomia haasteita, mutta mahtavaa hauskanpitoa. Olitpa mukana kilpailussa tai vain katsojana, huomaat, että lopputuloksen ennustaminen on hieman hankalaa.

Parhaat purjehtijat tietävät, että heidän on tutkittava kilpailua edeltävien päivien virtaukset sekä sää parantaakseen mahdollisuuksiaan muiden kilpailijoiden voittamiseksi. Jotta asiat olisivat mielenkiintoisempia, tuuli voi muuttua kilpailupäivänä, ja veneet menevät odottamattomiin suuntiin. Mikään virhe ei ole ilmeinen vähään aikaan sitoutumisen jälkeen.

Kilpailijat ja Kannattajat

Esitelty kuva Mika on Three Bridge Fiasco Kilpailijat ja Kannattajat - Mikä on Three Bridge Fiasco?

Vaikka kilpailetkin kaikkia muita veneitä vastaan ja varsinkin jos olet aloittelija, voit lohduttautua sillä, että vierelläsi on kokeneempia purjehtijoita. Tämä auttaa sinua selviytymään pelosta ja hämmennyksestä, joka liittyy siihen, että kilpailua käydään eri suuntiin.

Joudut erilleen niistä veneistä, joista etsit turvaa, mutta koska osassa rataa on tuulirakoja, pystyt liittymään uudelleen heidän joukkoonsa.

Lopputulos

Esitelty kuva Mika on Three Bridge Fiasco Lopputulos - Mikä on Three Bridge Fiasco?

Jos sinulla oli vaikeuksia saavuttaa tavoittelemasi maaliviiva huonoista sääoloista johtuen, saat nöyrän oppitunnin nähdessäsi kuinka monivene onnistui. Vaikka tämä saattaa kuulostaa tulokkaalle masentavalta, lohduttaudu sillä tosiasialla, että voit puhua kokeneiden purjehtijoiden kanssa ja pyytää heiltä vinkkejä paremman tuloksen saavuttamiseksi tulevaisuudessa. Three Bridge Fiasco on valtava regatta, joka pitää sinut koko ajan varpaillasi riippumatta siitä, oletko mukana kilpailemassa vai vain katsomassa. Se on arvaamaton, hastava ja hauska kilpailu, jossa kanssasi ovat ammattimaiset purjehtijat, jotka voivat näyttää sinulle niksin tai kaksi voittaakseen vaikeimmissa olosuhteissa.