Ryhdy Tilaajaksemme

Koska kirjoittajatiimimme koostuu kokonaan purjeveneilijöistä ja näiden tapahtumien intohimoisista seuraajista, meillä on arvokasta tietoa, jonka me voimme jakaa lukijoiden kanssa. Me olemme tallentaneet parhaat tilaajaosioihimme ja jakaneet edut paketteihin varmistaaksemme, että kaikki saavat tarvitsemansa.

Perus Purjehdus

Esitelty kuva Ryhdy Tilaajaksemme Perus Purjehdus - Ryhdy Tilaajaksemme

Jos et ole erityinen asiantuntija purjeveneiden suhteen, mutta haluat ryhtyä toimiin tullaksesi sellaiseksi, voit ostaa tämän paketin hintaan 10 dollaria kuukaudessa. Me lisäämme sinut postituslistallemme saadaksesi neuvoja purjehdustaitojen parantamiseksi ja voit osallistua lehden mainostuotteiden, kuten hattujen ja kylmälaukkujen, arvontaan.

Amatööri Purjehdus

Esitelty kuva Ryhdy Tilaajaksemme Amatoori Purjehdus - Ryhdy Tilaajaksemme

Niille teistä, joilla on jo kokemusta purjeveneistä, tämä paketti on viimeinen sysäys, joka sinun on tehtävä tullaksesi asiantuntevaksi purjehtijaksi ja se maksaa vain 15 dollaria kuukaudessa. Peruspaketin tarjoamien etujen lisäksi saat neuvoja, jotka on suunnattu kilpailuissa paremmaksi tulemiseen ja alennuskuponkeja suosittuihin myymälöihin.

Premium Purjehdus

Esitelty kuva Ryhdy Tilaajaksemme Premium Purjehdus - Ryhdy Tilaajaksemme

Tämä on paketti, jonka me olemme koonneet asiantuntijoille, jotka haluavat vain hienosäätää taitojaan ja pysyä ajan tasalla uusimmista varusteista, kilpailuista ja veneistä. Vain 30 dollarilla kuukaudessa saat pääsyn ainutlaatuisiin haastatteluihin maailman parhaiden purjehtijoiden kanssa yhdessä samojen etujen kanssa kuin amatööripaketissamme.

Premium-tilaajamme osallistuvat myös erityisiin arvontoihin matkoista maailman suurimpiin purjevenetapahtumiin. Lisäksi arvomme vuosittain kahdesti vuodessa oikean veneen, jonka vain premium-tilaajillamme on mahdollista voittaa. Jos haluat ostaa minkä tahansa näistä paketeista ja liittyä tilaajaksi, sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia ja saat vastauksena yksinkertaiset ohjeemme.