Tilaajamme

Joka päivä kymmenet ihmiset valitsevat ryhtyä tilaajiksi ja hyödyntää etuja, joita meillä on tilaajillemme tarjota. Tässä on palautteita, joita me olemme saaneet joiltakin niiltä henkilöiltä, jotka ovat ostaneet Melges 24 tilauspaketin.

Jari Turunen – Kilpa Purjeveneilijä

Esitelty kuva Tilaajamme Jari Turunen – Kilpa Purjeveneilija - Tilaajamme

Nautin tavasta, jolla voin lukea kaiken purjevenekilpailuista tästä lehdestä, koska se auttaa minua seuraamaan suosikki tapahtumia ja löytämään uusi tapahtumia, joihin saatan haluta liittyä. Olen voittanut arvokkaita palkintoja arpajaisissa, joita voin käyttää jopa purjehtiessa, ja olen hyötynyt eksklusiivisista premium-vinkeistä, joihin sain pääsyn.

Mario Mäenpää – Urheiluvene Fani

- Tilaajamme

Pienestä pitäen olen pitänyt kaikista urheiluvene aktiviteeteista, mukaan lukien purjeveneistä ja kaikista niihin liittyvistä tapahtumista. Olen oppinut paljon lukemassa yksinoikeudellisia haastatteluita, jotka tulevat ostamani tilauspaketin mukana, mutta suosikkietuni ovat arpajaiset. Kerran voitin matkan Three Bridge Fiasco -regattaan, mikä oli mahtava kokemus.

Marko Selänne – Urheilutoimittaja

Esitelty kuva Tilaajamme Marko Selanne – Urheilutoimittaja - Tilaajamme

Urheilutoimittajana etsin aina luotettavia tiedonlähteitä urheilutapahtumista ympäri maailmaa. Kun näin, että Melges 24:llä oli tilauspaketti, jossa minulla olisi pääsy eksklusiivisiin haastatteluihin parhaiden purjehtijoiden kanssa, tiesin, että minun olisi ryhdyttävä tilaajaksi. Näiden haastatteluiden ansiosta minulla on pääsy arvokkaisiin tietoihin artikkeleitani varten.  

Tero Mäntysaari – Amatööri Purjehtija

Esitelty kuva Tilaajamme Tero Mantysaari – Amatoori Purjehtija - Tilaajamme

Vaikka olenkin ostanut vain peruspaketin, minun on sanottava, että se oli paras päätös. Saamani vinkit ovat auttaneet minua siirtymään tietämättömästä aloittelijasta amatööriksi ja tiedän, että se vie minut ammattitasolle.